+Grigoris Deoudis

Τετάρτη, Μαρτίου 19, 2014

Ιερά φυτά και υγεία, η αλλαγή πολιτικής κρίνεται απαραίτητη

Κατηγορία: Ειδήσεις

ιερά φυτά, 2ο διεθνές συνέδριο, αλλαγή πολιτικής, preludiance
Η χρήση των Ιερών Φυτών από τους αυτόχθονες πληθυσμούς
πρέπει να προστατευθεί. Τα Ιερά Φυτά έχουν μακρά θεραπευτική
ιστορία χρήσης σε διάφορους λαούς παγκοσμίως.
Βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι που θα καθορίσει τι κληρονομιά θα αφήσουμε για τις μελλοντικές γενιές όσον αφορά τα ιερά φυτά.

Τα ιερά φυτά - Αγιαχουάσκα, Πεγιότ, Ιμπόγκα, Μανιτάρια ψιλοκυβίνης, μεταξύ άλλων - έχουν βοηθήσει τους ανθρώπους να θεραπεύσουν διάφορες ασθένειες και να εξελιχθούν ως συνειδητά όντα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ωστόσο, η απαγόρευση έχει επίσης μια μακρά ιστορία που χρονολογείται πριν 500 χρόνια από την εποχή της Ιεράς Εξέτασης, μια προσέγγιση που τώρα επαναβεβαιώνεται από την έκθεση του Γραφείου των Ηνωμένων Εθνών κατά των Ναρκωτικών και του Εγκλήματος το 2013. Στην εν λόγω έκθεση, λανθασμένα απαριθμούνται ιερά φυτά δίπλα σε επικίνδυνες και συνθετικές ψυχοδραστικές ουσίες.


Στο 2ο Διεθνές Συνέδριο για την Παραδοσιακή Ιατρική & Δημόσια Υγεία, ερευνητές από τους κλάδους της ανθρωπολογίας, της κοινωνιολογίας, της ψυχολογίας, της ιατρικής και της ψυχιατρικής θα ζητήσουν να δρομολογηθούν νέες έρευνες στα ψυχοδραστικά φυτά. Μαζί τους θα είναι ένα συμβούλιο από εκπροσώπους πολλών αυτόχθονων λαών με τις παραδόσεις τους της χρήσης των ιερών φυτών.

Ας βοηθήσουμε προς την αλλαγή πολιτικής της χρήσης των Ιερών Φυτών για την ανθρώπινη υγεία.


Οι κανονισμοί για τα Ιερά Φυτά πρέπει να αλλάξουν για να εξεταστούν τα ασφαλή θεραπευτικά και πνευματικά οφέλη τους. Κλήση προς υποστήριξη του Διεθνές Συνεδρίου για την προώθηση αυτού του πλαισίου προς ένα νέο επίπεδο.

Υποστήριξη της καμπάνιας στο indiegogo:

http://www.indiegogo.com/projects/help-change-policy-on-the-application-of-sacred-plants-for-human-health




Συντάκτης: Grigoris Deoudis Ετικέτες: ειδήσεις, ενθεογόνα, ψυχοδηλωτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Είπαν για το preludiance ~

14 Δεκεμβρίου 2013: «Συγχαρητηρια ! Και παλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!” — Γιώργης Οικονομόπουλος, Νευρολόγος - Ψυχίατρος

31 Μαΐου 2013: «Συγχαρητήρια για όλη την εργασία σας πανω στα Ενθεογόνα ! ΜΠΡΑΒΟ !” — Γιώργης Οικονομόπουλος, Νευρολόγος - Ψυχίατρος

16 Μαΐου 2013:Your blog has a lot of excellent material” — Brad Burge, Διευθυντής Επικοινωνιών της 'Διεπιστημονικής Ένωσης Μελετών στα Ψυχοδηλωτικά' (MAPS)